Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Kiteboard

Čierna streda pre kiterov..

V stredu bola po dlhšom čase priaznivá predpoveď. Na vode sa stretlo množstvo kiterov a windsurfistov. Tentokrát bolo zrejme niečo vo vzduchu, lebo sa stali minimálne tri nešťastia v okolí Bratislavy.

 

Surfmagazin

1. Smrť 43 ročného kitera na Nojzíku

– najtragickejšiou udalosťou je smrť kitera, ktorý nezvládol pristávanie draka na pláži v Podersdorfe. Zatiaľ s neznámých príčin, ho kite vytiahol do veľkej výšky a následne sa vážne zranil pri dopade o strom..

Ako informujú lokálne noviny Burgenland.orf.at, muž utrpel vážne zranenia, pri príchode záchranky bol v bezvedomí a následne zraneniam podľahol..

2. Nehoda na Dunaji

– na obľúbenom spote Kantína pri Kalinkove, došlo k neštastnej zrážke dvoch kiterov.. podľa oboch zranených to bola súhra neštastných náhod. Obidvaja kiteri utrpeli rezné rany a poranenie kľúčnej kostí resp. kotníkov a boli odvezení do nemocnice..

3. Neskúsený kiter z Čiech na Kráľovej

– viac štastia ako kiter z Nojzíku mal mladý Čech na Kráľovej, ktorý nezvládol pristávanie šarkana na pláži. Nedostatok skúseností sa tentokrát obišlo bez vážnych zranení, ja však na zamyslenie, či patrí kite do ruky mladým jazdcom bez absolvovania základného kurzu kitingu..

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu