Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

Pozvánka od Zuzky na Red Bull Can You Make It..

Jedinenčný projekt Red Bull pre študentov.. Precestuj celú Európu a zaži veľké dobrodružstvo.. Red Bull Can You Make It..

Surfmagazin

Zuzka Vráblová pozýva na Red Bull Can You Make It

Zuzka cestuje po svete pomerne často. Aké má zážitky a čo hovorí na Red Bull Can You Make It?

Zuzku sme zastihli na tréningovom kempa v stredisku CWC neďaleko mesta Naga na Filipínach, kde si predlžuje sezónu a učí sa nové triky aby opäť zabila aj v sezóne 2014. Tak poďme na to.

Aký je tvoj najlepší zážitok z ciest?

Z ciest mám veľa pekných zážitkov no rozhodujem sa medzi dvomi naj, buď to bude môj prvý zoskok z lietadla z výšky 4,5km koncom minulého roka na Floride alebo minulotýždňové plávanie so žralokom veľrybím na Filipínach, ktorý mal asi 12 metrov. Každopádne, oba tieto zážitky mi priniesli nielen adrenalín ale aj veľký úsmev na tvári ☺

Najsilnejší zážitok z ciest?

Ako som spomínala, tých zážitkov z ciest je veľmi vela. Takým najčerstvejším a asi aj najsilnejším bolo pre mňa spoznanie veľmi skromného 15-ročného chlapca Borisa, lokálneho skatera z Naga city (mesto na Filipínach – pozn.red.). Zobrali sme ho spolu s jeho kamarátmi wakeskatovať, čo mali možnosť zažiť prvý krát v živote. Toľko radosti a vďačnosti som v živote nevidela!

Kde sa ti najviac páčilo?

Aj keď sa to bude opakovať opäť spomeniem Filipíny, je tam naozaj krásne. To prostredie, neustále vysmiati, skromní ale zato spokojní ľudia, žiadny stres a okrem toho pre nás wakeskaterov sú tam výborne podmienky na jazdenie. Život si tam ale predstaviť neviem. To ma potom viac láka Florida, kde sú tiež výborné, takmer celoročné podmienky na jazdenie a mám tam aj veľa kamarátov.

Vymenila si niekedy plechovku za niečo?

V škole za dobrú známku? 😀 ale nie, tá bola určite za moje dostatočné vedomosti 🙂 Rada sa však odvďačím kamarátom nejakou tou plechovkou plnou energie, za výpomoc, najmä pri fotení, točení alebo strihaní videí.

Chcela by si sa prihlásiť na Red Bull Can You Make It?

Projekt Red Bull Can You Make It? sa mi veľmi páči. Pripomína mi to, keď som ako malá sledovala na MTV jednu show, kde sa jednotlivé tímy museli vždy dostať z jedného mesta do druhého a ja som vždy túžila byť jednou zo súťažiacich. Ak by som sa nevenovala wakeskatingu a nečakali by ma preteky, popritom písanie diplomovej práce a štátnice, neváhala by som ani sekundu.

Nepremeškaj svoju šancu na zážitky, neváhaj a prihlás sa na www.redbullcanyoumakeit.com so svojím tímom, čas más do stredy 12.marca. Tak do toho!

Zuzku Vráblovú môžeš sledovať na Instagrame aj ty. Klikaj SEM.

 

Zdroj: Red Bull

Foto: Michal Grečo, Martin Sarvaš, Peter Brichta

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu