Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Kiteboard

POZOR ZMENA MIESTA! MYSTIC LANDKITING PRETEKY PRAVDEPODOBNE UŽ TÚTO SOBOTU!

*** AKTUALIZOVANÉ ***

PRETEKY SA PRAVDEPODOBNE USKUTOČNIA UŽ TÚTO SOBOTU (Ak vydrží predpoveď)

!!! POZOR ZMENA MIESTA !!! OBEC MOČENOK !!! GPS : +48° 13' 19.56", +17° 53' 55.02" (zdroj google maps)

 

Máme tu prvý ročník MYSTIC LANDKITING COMPETITION  na SLOVENSKU!

Príďte sa pozrieť ako prebiehajú landkite preteky a utužiť slovenskú kite komunitu.

Termín a miesto sa bude odvíjať od sily a smeru vetra. Sledujte surfamgazin.sk pre upresnenie termínu.

Surfmagazin

! POZOR ZMENA MIESTA KONANIA! 

„Podarilo sa nám vybaviť ešte jeden lepší a tvarom vyhovujúcejší priestor ako boli predošlé dva na poslednú chvíľu a to v obci !!!! M O Č E N O K !!!! (cca 5km od spotu Kráľová – predpoveď z windguru sedí na spot kráľová). Poprosím Vás aby ste si zmenili svoje súradnice v GPS na +48° 13' 19.56″, +17° 53' 55.02“ (zdroj google maps). TU BUDÚ ZÁVODY USKUTOČNENÉ ! Sledujeme predpoveď celý týždeň, podľa plateného windguru v sobotu fúkať MÁ. Podľa SHMU je tam zatiaľ nič. Vzhľadom nato, že je ešte len streda počítame s tým, že sa počasie umúdri v náš prospech. Čiže týmto ZÁVODY OHLASUJEM NA SOBOTU !

Sledujte aktuálne dianie okolo závodov na FB, a SURFMAGAZIN.SK. Brífink bude o 9:00. Začiatok závodov medzi 9:30 – 10:00. Pravidlá nájdete nahttp://kiterace.sk/pravidla/ . Veškeré drobnosti ohľadom organizácie oznámime v piatok.“

Máme tu prvý ročník MYSTIC LANDKITING COMPETITION  na SLOVENSKU!

Príďte sa pozrieť ako prebiehajú landkite preteky a utužiť slovenskú kite komunitu.

Termín a miesto sa bude odvíjať od sily a smeru vetra. Sledujte surfamgazin.sk pre upresnenie termínu.

Mystic Slovakia v spolupráci so značkou Ozone, webom kite4all.com , magazínom Kitesurfer a slovenskou kite komunitou organizujú prvý ročník Mystic landkiting competition.

Myšlienkou vôbec prvých landkitingových závodov na SK je spájať slovenskú kite komunitu a prežiť pekný deň v spoločnosti ľudí vyznávajúcich tento úžasný šport.

Popri závodoch bude mať slovenskú premiéru úplne nový snowkite špeciál od Ozonu Summit. Tento ako aj ďalšie kity od Ozone si budú môcť záujemcovia vyskúšať priamo na mieste.

Miesto  konania akcie ( letisko Dubová alebo letisko Krakovany) bude upresnené dva dni pred závodom v závislosti na veternej predpovedi.

Ak predsa len nefúkne závod bude preložený na iný dátum. Sledujte aktuálne info na www.surfmagazin.sk alebo na mystic fan page na facebooku. Pre účastníkov bude čakať občerstvenie a dobrá nálada 🙂 

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu