Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Foto

AKTUALIZÁCIA: Sarah dala Atlantik na windsurfingu!

Sarah Hebert dorazila na 20 deň do svojho ciela na Guadeloupe. Prejdenie trasy jej nakoniec trvalo o päť dní menej ako pôvodne plánovala. Vyčerpanú ale šťastnú Sarah privítala v cieli jej rodina a priateľ. Sarah má 27 rokov a na srdci implatovaný defibrilátor. Napriek tomu dala 4000 km jazdu na windsurfingu, čo znamenalo 6-8 hodín jazdy každý deň počas 20 dní. Sarah Hebert vyrazila 22. februára zo senegalského Dakaru na karibský ostrov Guadeloupe.
Surfmagazin

Sarah vyrastala prvých dvanásť rokov svojho života s rodinou na lodi, s ktorou sa plavili po celom svete. Určite aj to sa podpísalo pod jej dobrodružnú povahu vyhľadávajúcu extrémne situácie a nové výzvy. V sedemnástich začala jazdiť po svete a zúčastňovať sa windsurfingových pretekov. Špecializuje sa hlavne na formulu, ale jazdí aj slalom. Pred štyrmi rokmi jej počas rutinnej zdravotnej prehliadky našli srdcovú arytmiu, takže podstúpila operáciu a dnes nosí defibrilátor. Dva mesiace po operácii vyhrala Európsky šampionát. A potom si vymyslela projekt Transatlantic Windsurf 2012, ktorého cieľom je prejazdiť na windsurfingu trasu od Dakaru na Guadeloupe. Na jej “ceste” ju bude sprevádzať loď, na ktorej bude Sarah prespávať, pričom si vždy uloží svoju GPS pozíciu, aby mohla na druhý deň následne vyštartovať z rovnakého bodu. 

Sarah Hebert začala svoju neskutočnú jazdu včera ráno. O deviatej hodine vyštartovala spolu s doprovodným katamaranom z Dakaru. Ak chcete vedieť, kde sa momentálne Sarah nachádza, kliknite na http://windsurf-transatlantic.com/suivez-sarah-en-live/, kde uvidíte jej aktuálnu polohu.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu