Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Windsurf Village Porto Pollo – Sardínia

Ďalšie obľúbené centrum sa nachádza na severe ostrova Sardínia. Najlepšie veterné podmienky sú od júna do októbra. Miesto je perfektné pre rodiny s deťmi a duny okolo zálivu ponúkajú bezveterné zátišia pre nesurfujúce polovičky. Keď k tomu pridáte nádherné pláže a skvelé talianske jedlo, nie je dôvod váhať!
Laci Kobulsky

Tento rok vás čakajú zrenovované apartmány s výhľadom do záhrady a na pláž. Apartmány sú kompletne vybavené, majú vlastnú terasu, kuchynku a klimatizáciu alebo ventilátor. Vybrať si môžete apartmán pre dvoch, štyroch alebo šiestich ľudí. Veľkou výhodou je ich poloha. Windsurf Village sa nachádza v krásnom zálive, len pár krokov od pláže, kde nájdete wind- a kitecentrum.

Letisko Olbia je od Porto Pollo vzdialené iba 15 kilometrov, najbližší prístav je vzdialený 45 kilometrov. Ak vás už omrzí jazdenie alebo bude vaše vyjazdené telo volať po relaxe, spravte si výlet do blízkeho Porto Cervo alebo do Baja Sardinia. Päť kilometrov od centra leží dedinka Palau a odtiaľ si môžete spraviť výlety loďou na ostrovy La Maddalena, Archipelago alebo Caprera. Sardínia má okrem krásneho pobrežia aj malebné vnútrozemie, takže sa tam oplatí vyraziť aj na turistiku.

3 Otázky pre marketingovú riaditeľku Tomasinu

Pripravili ste tento rok niečo extra?

Máme špeciálne cenové akcie. Od apríla do mája a potom od druhej polovice októbra ponúkame spolu s MB Procentrom špeciálne cenové balíky, vďaka ktorým klienti ušetria. Plus, ďalšou vecou, ktorú určite každý jazdec ocení, je fakt, že hostia ubytovaní vo Windsurf Village môžu využiť úschovňu v MB Procentre a odložiť si tam svoju vlastnú výstroj úplne zadarmo.

Je potrebné zarezervovať si materiál dopredu alebo stačí prísť a požičať si?

Máme dostatok materiálu, či už windsurfingového alebo kitového, takže stačí prísť. Ale ak chcete mať istotu, je lepšie si výstroj rezervovať vopred.

Prečo by mali prísť ľudia práve k vám?

Máme perfektnú polohu v zálive, kde nájdu ľudia flat aj vlny. Je to ideálne miesto pre rodiny s deťmi. Na pláži máme ihrisko aj miniclub. V MB Procentre si môžete požičať výbavu alebo si zlepšiť svoju jazdu na kurzoch. V okolí sa môžete potápať, hrať tenis alebo si požičať bicykel a objavovať okolie.

 www.windsurfvillage.it

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu