Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

4 najkrajšie windsurfingové rezorty pre rodiny

Dovolenka môže v predstavách windsurfistu vyzerať úplne inak, ako pre ostatných členov rodiny, hlavne ak neholdujú brázdeniu vodnej hladiny na surfe. Pre nás sú prvoradé veterné štatistiky. Pre nesurfistov zasa pekná pláž a okolie. Našťastie existujú na svete miesta, ktoré splnia sny obom stranám. A tak sa windsurfujúca časť osadenstva uspokojí na vode a tí, ktorí nejazdia, sa zasa môžu kochať nádhernou prírodou, tyrkysovou vodou a špičkovým servisom. Vybrali sme pre vás štyri top rezorty, ktoré uspokoja každého.
Laci Kobulsky

DCIM107GOPRO

Rezort Coconut Bay, St. Lucia

Tento rezort nachádzajúci sa na pláži vo Fort Vieux, iba 10 minút od letiska, má celé krídlo určené rodinám. Mnoho ľudí, ktorí tu zostali, hovorí o tom, že sú na vode do hodiny po pristátí. Rodinná časť ponúka detské kluby s pirátskymi loďami, bazénmi a množstvom zábavy pre celú rodinu. Farebné izby sú otočené smerom k oceánu a majú výhľad na „CocoLand“ – najväčší vodný park na Sv. Lucii. Megadávka zábavy pre celú rodinu!

Ostrov Zante, Grécko

Zante je ideálny pre rodiny s tínedžermi a pre tých, ktorí milujú rozmanité vodné športy. Ubytovať sa môžete v jednej z mnohých fantastických víl, ktoré poskytujú dokonalý úkryt pred turistickým ruchom. Centrum vodných športov máte na skok. Klub, posadený na skalnatom výbežku s výhľadom na nedotknutú severovýchodnú špičku Zakynthosu, ponúka niečo pre každého – od výučby a zapožičania oplachtenia a windsurfingu, po vodné športy, wakeboarding, kayaking, paddleboarding. Nezabudnuteľné sú tiež tamojšie večierky. Na Zante sa nikdy nebude nudiť!

Meliá Gorriones, Fuerteventura

Hotel Meliá Gorriones sa nachádza na juhu ostrova Fuerteventura. Je to jediný hotel na niekoľko kilometrov dlhej pláži v chránenej prírodnej rezervácii. Meliá Gorriones ponúka vonkajšie bazény, kúpele s tureckými kúpeľmi, tenisové a volejbalové kurty, mini klub pre deti od 5 do 12 rokov s detským ihriskom, detský bazén, organizované aktivity a dokonca aj pozeranie na hviezdy vo vlastnom observatóriu. Navyše hneď pri hoteli je windsurfingové aj kitové centrum. Čo viac si môžete priať?

Vila Gale Lagos, Portugal

Vila Gale Lagos sa nachádza v malebnom pobrežnom meste Lagos na juhu Portugalska. Nájdete ju priamo na pobreží a je obklopená najkrajšími plážami v Algarve. Zažijete tu dokonalú rodinnú dovolenku. Okrem ponuky vodných športov, tu nájdete krytý bazén, obrovský vonkajší bazén, záhradu s rozlohou 1 200 m², detský klub a 3 tenisové kurty. Všetky deti do 11 rokov majú pobyt zdarma. Rezervujte si čo najskôr!

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu