Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Duotone plachta pre ženy a malých windsurferov

Duotone vypustila na trh novinky pre sezónu v roku 2022. Ženy a malý windsurfisti si môžu konečne bez problémov užívať jazdu aj v brutálnych podmienkach.
Ria Tomašáková

Značka Duotone sa popasovala s novým designom. Podobný koncept- unikátne prevedenie. Ženy a mladý jazdci s výškou do 160 cm často bojujú s obyčajnými plachtami kvôli ich postave a sile. Zároveň sú často oveľa viac talentovaný ako ostatný, preto si zaslúžia plne funkčnú a ľahko ovládateľnú plachtu. Pre tieto individuálne prípady špeciálne vytvorili NOW- veľmi ľahkú a vysoko výkonnú plachtu podľa modelu SUPER_HERO tak, aby ju mohli plne využívať malý/ľahký jazdci.

Väčšina značiek kvôli jednoduchosti používa rovnaké rozloženie a materiál pre mužské a ženské plachty v dospeláckych veľkostiach. V Duotone sa rozhodoli využiť roky spolupráce s veľkými windsurfovými centrami (napr. Duotone Pro Center, ION Club, FBC), z ktorých získali informácie na vyvinutie ideálnej plachty pre ženy a mladých jazdcov NOW. Veľkolepo vyvážený tvar, ľahký monofilm a sofistikovaný mix materiálov v iMODULAR DESIGN vám garantuje odolonosť a nízku váhu plachty.

Prichádzajú na trh v následovných veľkostiach:

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu