Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Neilpryde Wave a Freestyle plachty na rok 2022

Neilpryde je značka, ktorá je na trhu už od začiatku 70. rokov. Vyrábajú viac druhov produktov ale asi všetci sa zhodneme na tom, že známy sú hlavne kvôli ich kvalitným plachtám!
Ria Tomašáková

Nová kolekcia Neilpryde plachiet na rok 2022 vás oslní nielen nádhernými farbami ale aj inováciami, s ktorými na trh prichádzajú. Už 3 roky máte na výber tri rôzne wave plachty (podľa podmienok, v ktoých najviac jazdíte) a jednu freestyle plachtu.

Combat

Legendárny Combat vyniká ako plachta pre akékoľvek wave podmienky. Bez ohľadu na to, či jazdíte na spote so side-shore vetrom, on-shore vetrom s divokou white water časťou alebo na dokonalých vlnách Combat nikdy nesklame. Combat je navrhnutý pre dynamických a dobrodružstvo túžiacich windsurfistov. Poskytuje výkon, hlavne keď ho potrebujete.

Ľahký, stabilný a silný – Combat je vybavený na to, aby si poradil s čímkoľvek, kedykoľvek a s kýmkoľvek.

Atlas

Späť v zostave, Atlas ponúka predvídateľnú, stabilnú a priateľskú jazdu. Táto plachta je ideálna na použitie v podmienkach pobrežných vĺn. Atlas je pripravený sa dostať do akcie s efektívnym a vždy použiteľným výkonom.

Atlas sa vyznačuje skvelou schopnosťou v jazde proti vetru a zrýchlením. Poctivo si robí svoju robotu, aj keď sú podmienky menej ako ideálne. Jeho charakteristika vysokého zdvihu vás vždy poženie vysoko do nebies počas skokov.

Zone Pro

Je tu windsurfing. Je tu surfovanie. A je tu ešte niečo. Keď tam pôjdete, budete potrebovať Zone.

Ak smerujete k čistému zážitku zo surfovania, potom by Zone mal byť vašou voľbou. Rýchly, mäkký, ovládateľný; Zone poskytuje bezchybné rail turns a rýchlu jazdu po vlne. Neutrálnosť a ľahkosť plachty Zone vo vašich rukách je niečo, čo jednoducho potrebujete!

Wizard Pro

Ak chcete prepnúť tlačidlo medzi freestylom na plochej vode alebo vo vlnách, potrebujete Wizard PRO HD! Ľahká na ovládanie a rýchla na naberanie dynamiky, táto plachta zapáli vašu vášeň a umožní vám určovať pravidlá na vode bez ohľadu na podmienky. Skorý nástup do sklzu, stabilita a šialený zdvih, Wizard má všetko!

Či už sa chystáte na svoje prvé spocky alebo dvojité triky, Wizard to bez problémov zvládne.

Pre podrobnejšie informácie:

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu