Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Karibik na dosah

Zábavu pre celú rodinu a k tomu veľa možností na športové vyžitie. To celé v prostredí pripomínajúcom pláže Karibiku. A to najlepšie je, že je to celkom blízko. Lietadlom doslova na skok. Reč je o MB-Pro Centre v Porto Pollo na Sardínii.
Ria Tomašáková

MB-Pro Centrum sa nachádza 45 minút od letiska Olbia, kam z Európy doletíte za dve hodiny. Stredisko má unikátnu polohu, spája dva zálivy, ktoré ponúkajú rôzne podmienky. Na svoje si tu preto prídu nielen začiatočníci, ale aj profíci. K tomu prirátajte nádhernú tyrkysovo sfarbenú vodu, nekonečné pieskové pláže a okolitú prírodu. Vydarenej dovolenke, ktorá uspokojí všetkých členov rodiny, nestojí nič v ceste.

KDE SA UBYTOVAŤ

Priamo nad centrom nájdete apartmány Windsurf Village, ktoré ponúkajú izby pre 2 – 6 osôb. K pláži to budete mať doslova na skok. Špeciálne pre rodiny ponúka centrum takzvané týždňové cenové akcie. Zahŕňajú požičanie materiálu, bezplatné používanie SUP a kajaku a taktiež ležadiel na pláži pred a po hlavnej sezóne.

Niečo pre každého

Popri windsurfingu a kiteboardingu môžete v prípade bezvetria objavovať okolité ostrovčeky na paddleboardoch, kajakoch alebo katamaránoch. Centrum tiež ponúka možnosť vypožičania materiálu. Každý rok menia 250 windsurfingových dosiek v piatich kategóriách od základných, detských až po PRO modely. Samozrejmosťou je oplachtenie vo všetkých veľkostiach. Pre kitistov je prichystaných 50 kompletov. Tohtoročnou novinkou je požičovňa a kurzy kite & wind foilu.

V Porto Pollo fúka vďaka rôznym typom vetra – Tramontana, Mistrál, Ponente a Scirocco – celý rok. Najsilnejší vietor je v lete. Dookola stojace kopce vytvárajú prirodzenú dýzu, cez ktorú sa vietor dostáva do zálivu. MB-Pro Centrum je otvorené od Veľkej noci až do konca októbra a okrem športového vyžitia sa stará aj o večerný program svojich návštevníkov. Nechýbajú preto BBQ párty na pláži a rôzne hudobné akcie v plážovom bare.

Rodiny s deťmi určite ocenia detskú animátorku, ktorá sa postará o vaše deti, zatiaľ čo vy budete brázdiť vodu.

KURZY

Samozrejmosťou je ponuka kite a wind kurzov. Predovšetkým malí nádejní surfisti si prídu na svoje. Deti totiž rozdeľujú podľa veku do troch kategórií:

Junior
(6 – 8 rokov), Kids (9 – 10 rokov) a Teens (11 – 14 rokov).

Teens PRO Fun Weeks Pre deti vo veku 14 – 16 a 17 – 19 rokov, ktoré okrem výučby windsurfingu zahŕňajú aj surfing vo vlnách, kite, SUP & kajak túry, plážový volejbal a cyklistiku. Deti tak zažijú akčný týždeň plný zábavy.

Spot info

MB-PRO CENTER & WINDSURF VILLAGE Porto Pollo 1
Palau, Sardínia
www.procenter.it

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu