Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Nová kolekcia ION 2022

ION ponúka novú kolekciu neoprénov a trapézov. Technológia 3D Fit umožňuje každému kiterovi a windsurfistovi nájsť si svoj individualizovaný postroj s pevnou škrupinou. Posúvaním vývoja produktov vo všetkých kategóriách sú ION neoprény modernizované s bezkonkurenčnou flexibilitou.
Ria Tomašáková

Objavujeme, hľadáme dobrodružstvo a vzrušenie, zlyhávame, ale potom uspejeme a vydáme sa inšpirovať ostatných. ION predstavuje všestrannosť vodných športov. Poryvový vietor, veľké vlny, najdrsnejšie počasie – vždy máme pre vás to správne vybavenie. Bez ohľadu na to kde, všetci zdieľame rovnakú vášeň! Pokračujte a ponorte sa priamo do noviniek pre kitesurfing, windsurfing, krídlo, surfovanie, wakeboarding a SUP.

Neoprény

Rad neoprénových kombinéz ION 2022 sa vyznačuje kombináciou špičkových materiálov pre maximálne teplo a nikdy nepoznaný streč. Graphene_Plush na vnútornej strane prémiového radu Select teraz dopĺňa nová vonkajšia podšívka Max_Flex. Tento materiál sa nachádza vo všetkých oblastiach ramien Seek Select a Ama-ze Select, ako aj v Seek Amp. Sloboda pohybu je kľúčová. Nezáleží na tom, či pádlujete, míňate tyč a držíte sa zábradlia, rukoväte, boom – alebo jednoducho svojho nápoja. Celý rad neoprénových oblekov ponúka mnoho ďalších noviniek. Pozrite si ich v našom sprievodcovi neoprénovými oblekmi na rok 2022.

Trapézy

ION predstavuje nový Ergo_Concept. Ergo_Concept sa zameriava na vývoj produktov, ktoré uprednostňujú zdravie jazdcov. V roku 2022 je kľúčovým pilierom konceptu technológia 3D Fit.

Jeho aplikácia na rad postrojov ION znamená začiatok Ergo_Conceptu. Snažíme sa ho neustále rozširovať o ďalšie produkty. Technológia 3D Fit je súčasťou celého radu postrojov s tvrdou škrupinou. Trapéz, vyvinutý v spolupráci s poprednými zdravotníkmi, teraz nezohľadňuje len obvod pása, ale aj dĺžku chrbta jazdca. Okrem štandardných veľkostí sú teraz všetky postroje CURV dostupné vo veľkostiach Tall, t.j. Medium-Tall. V treťom rozmere dve vymeniteľné Ergo_Pad zaisťujú prispôsobenie sa individuálnemu zakriveniu chrbtice.


ION products

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu