Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Lifestyle

Adrenalin Film Festival 2017 v Bratislave a v Liptovskom Mikuláši!

V novembri prichádza na Slovensko štvrtý ročník Adrenalin Film Festivalu (AFF) a s ním nabitý program plný freeskiingu a snowboardingu.

Surfmagazin

Po úspechu v minulom roku sa festival opäť predstaví nielen v Bratislave, výber filmov si budú môcť milovníci extrémnych športov pozrieť aj v Liptovskom Mikuláši.

Organizátor navyše v Bratislave pridal aj warm-up akciu s projekciami v športovom areáli Hangair, kde si ľudia budú môcť zatrénovať či už na skokoch, na trampolínach, či iných prekážkach a doplniť svoj arzenál trikov na zimu za super ceny.

Do filmového programu zaradili organizátori opäť the best of the best, predstavia vám tak napríklad nový film od Teton Gravity Research – Rogue Elements či ďalšie skvelé dielo od TransworldSNOWBOARDING – Arcadia.

V ponuke nájdete tiež „cestopisný“ freeski film Elbrus či napr. film Never too late, kde účinkuje špička českého snowboardingu a spolu s nimi aj náš Zoli Strcula. Filmov je samozrejme viac, nižšie ponúkame krátke popisy spolu s trailermi ako aj program festivalu:

PROGRAM FESTIVALU (Bratislava):

16.11. – 21:00 – Warm-up AFF@Hangair
Cosa Nostra/TWO, vstup FREE /SNOWBOARDING

20.11. – 20:00 – Kino Lumiére – Otvorenie festivalu
Rogue Elements / FREESKIING

21.11. – 19:00 – Kino Lumiére
Supervention II /FREESKIING&SNOWBOARDING

21.11. – 21:00 – Kino Lumiére
Elbrus /FREESKIING (cestopis)

22.11. – 19:00 – Kino Lumiére
Drop Everything /FREESKIING

22.11. – 19:30 – Kino Lumiére
Arcadia/Rabbit Hole /SNOWBOARDING

23.11. – 20:00 – Luna Bar – Hotel Kyjev
Never Too Late /SNOWBOARDING

Drop Everything (Matchstick Productions, USA, 58min)

Trailer: http://bit.ly/2g16e1c

Od tvorcov už legendárnych filmov ako CLAIM, THE WAY I SEE IT, and DAYS OF MY YOUTH vám AFF prináša asi najočakávanejší freeski film sezóny v ktorom účinkujú Mark Abma, Markus Eder, Eric Hjorleifson, Michelle Parker, Sammy Carlson, či Cody Townsend.

Arcadia (TransworldSNOWBOARDING, USA, 46min)

Trailer: http://bit.ly/2iZw4qK
Každý rok pre svetovú snowboard komunitu premiéra nového filmu od TWS takým malým sviatkom. Super kamera, výborné výkony a non-stop akcia sú to,, čo robia . Tento krát to nebude iné a sme radi, že po minuloročnom filme Origins možeme k nám priniesť aj Arcadiu.

Elbrus (Eye of the Storm Production, FR, 67min)

Trailer: http://bit.ly/2z9vpqn

Vo filme Elbrus vás pozývame na francúzsku freeski expedíciu na horu Elbrus, najvyššiu horu Európy (5642m). Skúsení lyžiari Thibaud Duchosal and Lucas Swieykowski vám predstavia tento kúzelný kus sveta so všetkými jeho nástrahami. Film vyhral ocenenie festivalu Cote d’Azur Film Festival (FICTS) v septembri.

Never Too Late Movie (Freeride.cz/Inmovefilms.com, CR, 35min)

Trailer: http://bit.ly/2wGYzeU

Last but not least – na záverečný večer festivalu v priestoroch Luna baru sme vybrali čosi extra a tým bude premietanie českého snowboardového filmu Never too late. Medzi účinkujúcimi bude aj náš Zolo Strcula a na bratislavskú premiéru príde podporiť aj zvyšok crew z Českej Republiky. Big Up!

Viac informácií nájdete na stráne www.adrenalinfestival.sk

Partneri festivalu: Radio_FM, BIKER magazine, Na Hrane, Nadácia ZSE,Excelent, Boardlife.sk, Windsurfer & Kitesurfer magazine, Hangair, Kino Lumière, Alpis Tour, SNOWBOARD ZEZULA, CITYLIFE.SK, in.ba.

Hlavným partnerom festivalu je značka Suzuki Slovakia.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu