Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Otvorenie wind & kite sezóny na Nojzíku ,Dunaji ,na Královej i na Nových Mlynoch.

Včerajší vietor z juhu sa opäť raz zapísal do histórie windsurfingu & kitesurfingu v našom okolí. Hrotilo sa na Nojzíku ,na Dunaji ,na Královej ,ale aj na Nových Mlýnoch.

.

Surfmagazin

Na Nojzíku sa dalo jazdiť úplne všade , jazdilo sa v Ilmitzi ,Podersdorfe ,Weidene…ale aj na druhej strane jazera v Breitenbrunne. Vďaka facebooku sme vám zozbierali galerie fotiek ,ktoré popisuju rôzne miesta i reporty windsurfistov & kitesurfistov priamo z vody z rozličných spotov.

Ako to popísal Matúš Kopernicky ,ktorý bol jazdiť vo Hai-Weidene Am See: „…super najprv 4.7 a potom sa nedalo uz tak som nabomboval 4,0 a jak sáčik som bol :P…“

Chriss Pressler PRO slalom windsurfer z Rakúska včera definitívne pokrstil svoje nové plachty Challenger Sails ,značka ,ktorú bude jazdiť najbližšie sezóny. O jeho prestupe sa dočítate v najbližšom vydaní magazínu WINDSURFER 1,17.

o fotky sa postarala Kerstin Reiger, Continent Seven

V Breitenbrunne to vyzeralo tiež parádne. Zdroj fotiek je z Windkratftsport Austria. Zjavne na vode viac kitesurfistov ako klasický windsurfing.

js

Na Dunaji to tiez vrelo. Fotky máme z facebooku Richarda Pongracza ,a povieme len to ,že ako fottky tak ekšn na vode vyzerá parádne.

Podľa kitesurfistu Ivana Koníčka ,ktorý tiež jazdil Dunaj to vyzeralo takto: …“nuž dnes na Cantine to bolo divoké, na 3min. sme začali na 9nách ale keď nás vytrhávalo z vody, tak sme prešli na 7čky…. mňa tie šlahy znechutili, tak som to zabalil po cca. 35 min. jazdenia a samoskákania, južný vietor nebýval taký divoký. Asi som si zvykol na veľké kajty a malá 7mička FX je divoká. Ale ďakujeme aj za to (účastníkov bolo veľa)…“

Tieto fotky sú z facebook profilu Kuba Lunťa ,ktorý to s kamošmi hrotil na Královej.

Na Nových Mlynoch to bolo tiež dokonalé. Kamarát Víťo Vejrosta to popísal stručne: „…sezóna zahájena dnes na Mlýnech! Vítr luxusní a sluníčko a plachty 4,0 – 5,0…“

Jazdilo sa aj na Královej ,Slňave ,Guláške či na Zick See. Tešíme sa z takého otvorenia sezóny.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu