Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Druhé číslo Windsurferu vychádza tento týždeň!

Už tento týždeň hľadajte vo vašich schránkach a v obchodoch druhé číslo nášho Windsurfer magazínu. A na čo všetko sa môžete tešiť?

Surfmagazin

Aj druhé číslo Windsurfera je napumpované skvelým obsahom. Nájdete v ňom napríklad prehľad 61 plachiet pre freeride, freestyle a wave na rok 2015!

Nahliadnete do zákulisia nakrúcania najšialenejšieho windsurfingového projektu vôbec. V článku od samotných tvorcov filmu si prečítate ako vznikal Red Bull Storm Chase.

Chcete byť rýchlejší na vode? Prezradíme vám ako na to, aby ste všetkých na vode nechali ďaleko za sebou.

Objavte nové miesta pre skvelý windsurfing. Magické ostrovy Los Roques sú nedotknutým pokladom Latinskej Ameriky.

Simon Bornhoft vám prezradí pravdu o trapézových lankách. Krátke, či dlhé? Ako ich správne nastaviť? Odpovede nájdete práve v tomto článku.

Recenzia unikátnej knihy Windstory, ktorú napísal český windsurfingový harcovník Miroslav Rangl.

Pozreli sme sa aj na najnovší vývoj wavových plavákov. Klaas Voget nám porozprával ako prišla na svet ich inovatívna wave doska Fanatic Stubby.

To však nie je všetko! Čaká na vás tradičné poodhalenie zákulisia PWA od Tomána Malinu. Preskúmali sme ako sa jazdí na Orlickej přehrade. Svojich naj osem tripov nám poodhalil Libor Kment. Antoine Albeau prezradil, čo skrýva vo svojej výbave a v pokračovaní rubriky Ako sa darí obchodom sme tentokrát vyspovedali Snowboardel.

Prajeme vám veľa vetra a príjemné čítanie.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu