Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

Pozvánka na Local EVIL wake camp v Košiciach!

Príďte sa naučiť wakeboarding a zabaviť sa na Local EVIL wake camp v Košiciach 14. - 18.8. 2013! Súčasťou akcie sú aj Majstrovstvá Slovenska vo wakeboardingu a wakeskatingu!

Surfmagazin

Wakeboardové a wakeskateové sústredenie zamerané na širokú verejnosť, začiatočníkov i pokročilých, podporené rôznymi sprievodnými akciami. Hlavnou myšlienkou campu je ponuka alternatívy aktívneho oddychu a vyžitia mladých ľudí, ale aj ponúknuť možnosť sebarealizácie športovo nadaných chlapcov a dievčat.

Wakeboard a wakeskate je aj zaujímavá aktivita pre diváka, pretože predstavuje prienik športu s tradíciou ako vodné lyžovanie a populárne športy ako sú snowboard, kiteboard a skateboard. Pravidelné jazdenie formuje telo a trénuje vytrvalosť a zároveň trpezlivosť a disciplínu pri tréningu a to všetko formou prirodzenej súťaživosti a zábavy pri športe.

Organizačný tím:
Zoran Bosák, Lucia Bosákova, Martin Ščambora, Jakub Bača, Katarína Šurková, Mimi Köszeghy, Dana Šafráneková, Matúš Taraba, Matúš Kubák, Dominika Tarabová
 
Miesto konania:
Vodnolyžiarský vlek v Košiciach sa nachádza priamo v meste, na sídlisku nad Jazerom.
 
Prístup:
– od Prešova po ceste D1/E 50/E58,
– od Rožňavy po ceste E 58,
– od Miškolca (hraničný priechod Milhosť) po ceste E 71.

 

Typ vleku: Rixen, Stĺpy: 4, Dĺžka: cca 800 m
Prekážky: 2 x kicker, ollie box, grind box, mostík, funbox
 
Parkovanie:
Košický vlek je v uzavretom areáli rekreačnej oblasti mestskej časti Nad jazerom. Úplne na vlek sa tak nedá dostať autom!!!
Parkovanie je teda povolené na označenom dočasnom parkovisku na trávnatej ploche na príjazdovej ceste k areálu cca 400m od vleku pri bývalej chatovej osade. Uvedené parkovisko nie je strážené kamerovým systémom, a tak odporúčame účastníkom kempu, aby si v aute nenechávali svoje osobné veci.

Program:

 

Preteky

Rookie Competition – piatok 16. 08. 2013 – nespadá pod Majstrovstvá Slovenska
Kategórie:
wakeboard & wakeskate „rookie open“: účastníci kempu so zaplateným kempovým lístkom, ktorí vedia maximálne 2 triky (táto kategória nie je pre tých jazdcov, ktorí ovládajú viac trikov): wakeboard – max. 2 invertované triky, tzn. s odrazom z vody cez hlavu, pôsobením ťahu pružnosti ťaž. lana; wakeskate – max. 2 pop triky, tzn. keď sa doska pri odraze odlepí od vody.
 
Pretek je bez štartovného. Dvaja víťazi (žena a muž) vo wakeboard a wakeskate vyhrávajú profesionálny wake fotoshooting na mieste.
 
Majstrovstvá SR vo wakeboardingu a wakeskateingu
Kategórie:
wakeboard „muži junior“ do 19 rokov (ročník 1994 a mladší)
wakeboard „muži open“
wakeboard „muži masters“ nad 30 rokov (ročník 1983 a starší)
wakeboard „ženy open“
wakeskate „muži open“
wakeskate „ženy open“
 
Podmienkou účasti na preteku je zaplatené štartovné (nie je v cene kempového lístka). Pre všetky kategórie je štartovné 10 Eur. Prihlásenie prebieha priamo na mieste, a to buď v deň registrácie alebo v deň konania pretekov do 10:30. Hodnotia sa prvé tri miesta v kategórii.
Rozhodcovia:
-hlavný rozhodca: Michal Urban (CZ)
-druhý rozhodca: Hana Vojtasíková (CZ)
-tretí rozhodca: Lukáš Bystroň (CZ)

 

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu