Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Foto

Windsurfingová kráska a diktátor Jindra na Karpathose

Prinášame vám exkluzívny report od Jindru Drahoše a Terezy Pauderové, jednej z najlepších a určite najkrajších českých freestylistiek. Spolu s ďalšími kamošmi vyrazili v júni na Karpathos, ktorý ani tentokrát veterne nesklamal...
Surfmagazin

Posledních 10 červnových dní jsme se rozhodli strávit na větrně ověřeném a masovým turismem nedotčeném řeckém ostrově Karpathos. Na pražské Ruzyni se 19.6. nesešla pouze naše čtyřčlenná parta ve složení Tereza, Lenka, Jindra a Vojta, ale také další známé tváře, se kterými se na tomto ostrově každoročně setkáváme. Karpathos opět nezklamal a předvedl své větrné kvality, tak, jako je zde každoročně zvykem. Jinak řečeno, v 8 BFT jsme přilétali a v 9 BFT odlétali (mimochodem, právě kvůli silnému větru s desetihodinovým zpožděním, což se nám stalo poprvé).

Ze všech možných spotů, které se zde nabízí, jsme nejvíce využívali zátoku Chicken Bay, která je nejideálnější pro freestyle. Nejježděnějšími plachtami byly 3.7 a 4.0, v méně větrných dnech pak 4.5 a 5.0. Plováky 88 a 106 litrů, oba Starboard Flare, a 86 litrů Code od stejné značky.

Rádi bychom poděkovali našim sponzorům Patriku Hrdinovi (Starboard / Severne CZ). Tereza děkuje firmě Snowboardel za vynikající oblečení i hardware značky ION.

Pozdravuje Tereza, Jindra (oba Starboard/Severne team riders), Vojta (Starboard Code) a Lenička (začínající windsurferka)

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu