Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Foto

Windsufingová akcia CORNER Shopu na Královej sa vydarila na jednotku!

Windsufingová akcia Windy CORNER, ktorá sa konala tento víkend na Královej, sa vydarila na jednotku. O jej priebehu sme sa bezprostredne po celej akcii porozprávali s organizátorom a majiteľom surfového obchodu CORNER BOARD SHOP Martinom Pachom. (www.cornerboardshop.sk).

Surfmagazin

Ahoj Martin, ako si spokojný s celou akciou?
Je zázrak ako to celé vyšlo. Mali sme slnko, teplo, vietor a najmä množstvo ľudí. Neskutočné podmienky, ľudia si skvele zajazdili, vyskúšali nový materiál. Peter Bibi Tomáš teamrider Corner Board Shopu ukázal parádnu freestyle session, kde padali aj také triky ako ponch, ktorý len tak niekto na Slovensku neskočí.

Koľko prišlo na tvoju akciu ľudí?
Prišlo viac ako 70 ľudí, čo je veľmi potešujúce a je to dôkaz, že ľudia majú o takéto veci záujem a radi prídu, keď sa niečo zaujímavé na windsurfingovej scéne udeje.

Aké boli veterné podmienky? Čo sa jazdilo?
V sobotu sa jazdili plachty od 5,5 až po 7,5. V nedeľu nám ešte viac prifuklo a vytiahli sa dokonca 4,5ky. Takže si všetci užili neskutočný pojazd.

Akcia mala zjavný úspech. Chystáš niečo ďalšie?
Chystáme sľubovaný kitový a windsurfingový maratón opäť na Královej. Hneď ako sa bude črtať veterný víkend dáme vedieť. Najbližší víkend to ale určite nebude, potrebujeme si po tomto víkende trochu oddýchnuť. 🙂

Ďakujeme za rozhovor a držíme palce k ďalším projektom

O fotky sa postarala Roxi.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu