Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

Minds wide open si treba kúpiť z princípu

Minds wide open je windsurfingový film, ktorý natočil Andre Paskowski počas svojho boja s rakovinou. A práve teraz, keď by si mal užívať chválu a vychutnávať pozitívny feedback na svoje dielo, čaká Andre na ďalšiu operáciu. Svoju podporu mu môžete ukázať aj vy, tým, že otvoríte svoju myseľ a Minds wide open si namiesto nelegálneho stiahnutia, alebo požičania od kamoša, kúpite.

Surfmagazin

Ako sa hovorí, život je ako jazda na kolotoči, raz si hore, raz dole. Andre by o tom vedel rozprávať. Keď sme sa stretli naposledy na PWA v Podersdorfe 3. 5. 2010, bolo to len sedem dní predtým ako mu diagnostikovali rakovinu. Po roku a pol bol šťastný a zdravý a opäť na doske. Po jeho tripe do Brazílie ho doma čakala ďalšia zlá správa. Výsledky testov, ktoré ho prinútili ľahnúť si tento piatok opäť pod nôž. 

Určite aj vďaka tejto osobnej skúsenosti odštartoval Andre charitatívny projekt, v ktorom kúpou obrazu s windsurfingovou fotkou prispejete na liečbu 5-ročného chlapca Mohammeda Lawsera. Viac o tomto chlapcovi si prečítate na http://www.houseofhope.de/en;projects-save-life;d:2453.htm

Na výber máte z 8 rôznych fotiek, pričom veľkosť plátna je od 90cm*40cm až do 120cm*60cm. Obraz si môžete objednať na stránke www.mindswideopenmovie.com. Andre pošle z každého predaného plátna na konto Mohammeda Lawsera 30 Eur.

O filme Minds wide open
Po Four dimensions ide o druhý film od Andre Paskowskeho. Na vode si môžete vychutnať top jazdcov, v hlavných úlohách totiž predvádzajú svoje umenie Marcilio Browne, Ricardo Campello, Victor Fernandez, Gollito Estredo, Philip Köster a Kauli Seadi. Natáčalo sa v Indonézii, Dánsku, Cabo Verde, Gran Canarii, Maui, Egypte a Taliansku. A čo môžete čakať? Okrem lifestyle záberov a dokonalých krajiniek ten najtučnejší wave riding, extrémne skoky a najkvalitnejší freestyle.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu