Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Online Windsurfová Univerzita

Dve najlepšie windsurfistky na svete Oda Johanne a Sarah-Quita cez zimu začali online windsurfovú školu. Naučia Vás všetko od tých jednoduchších manévrov až po tie zložitejšie.
Ria Tomašáková

Online windsurfová škola? Pred pár rokmi by sme si všetci mysleli, že také niečo nikdy nebude fungovať. Avšak kvôli momentálnej situácii cestovanie je náročné a online lekcie sú čoraz viac populárne. To si všimli aj dve najznámejšie windsurfistky na svete Oda Johanne a Sarah-Quita Offringa. 

Oda obsadila pár 3.miest vo freestyle a takisto prednedávnom začala s wave súťažami. 

Sarah-Quita je už niekoľko rokov neporaziteľná vo freestyle. Avšak vyhrala aj niekoľko slalomových a wave súťaží. 

Pred 3 rokmi som sa aj ja zúčastnila kliniky na Fuerteventure so Sarah-Quitou a takisto som mala šancu rozprávať sa s Odou. Pravdupovediac obidve sú tak výborné učiteľky ako windsurfistky.

Windsurf je ich celoživotná vášeň a chcú pomôcť každému, zameriavajú sa hlavne na online hodiny jeden na jedného. Naučia vás všetko od jednoduchších základných vecí až po tie najťažšie freestylové a wave triky. Majú pripravené videá na ukážku a dajú vám všetky potrebné rady, aby ste boli pripravený, keď pôjdete jazdiť na vodu. Pokiaľ máte nejakú vodeodolnú kameru, alebo máte kamaráta, ktorý bude ochotne stáť na brehu s kamerou a natočí/te vaše jazdy, na online hodine ich je možné použiť na vylepšenie techniky. Ako všetci dobre vieme, nie vždy s nami jazdí niekto, kto dáva pozor na to čo robíme, preto je super mať plán, čo treba zlepšiť ešte predtým ako pôjdete windsurfovať. 

Napríklad jedno dievča sa snažilo naučiť Shaku. Shaka je v celku zložitý freestyle trik, napriek tomu jej pomocou video ukážok dokázali pomôcť a momentálne je blízko k tomu, aby tento trik ustála vždy keď ho skúsi. 

Preto si myslím, že pokiaľ aspoň trochu ovládate angličtinu, práve táto online škola môže byť tá pravá pre Vás. Ak by ste chceli viac informácií rozhodne neváhajte navštíviť ich stránku www.windsurfuniversity.com a kontaktovať ich. 

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu