Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

No Handed Burner

Doslova preložený "bezruký" Burner sa radí medzi extrémne freestyle triky. Prevádzaný je hlavne pro jazdcami na svetových súťažiach. Pozrite sa na to ako tento zaujímavý trik vyzerá!
Ria Tomašáková

V rýchlosti prejdite do opačného postavenia v pútkach (switch) a duckujte plachtu (prehoďte ju medzi vás a vietor), pričom zaťažujete prsty na nohách, aby ste udržiavali smer jemne proti vetru s doskou na náveternej hrane. Pred odrazom nechajte plachtu v plnom zábere s takmer vertikálnym sťažňom. 

Odrazte sa z vody, využite silu v plachte na dosiahnutie výšky a rotácie. Odhoďte plachtu k vode, pričom sťažeň smerje proti vetru,aby sa mohol vrátiť naspäť.

Celý čas sledujte rahno, aby ste mohli reagovať na prípadné neočakávané správanie oplachtenia (začne padať do vody alebo sa vráti naspäť skôr, ako očakávate). Telo a doska rotuje nad plachtou. Keď sa plachta začne vracať späť, chyťte rahno obomi rukami a snažte sa dopadnúť na koniec dosky s vystretou prednou a pokrčenou zadnou rukou. Dopadnite na koniec dosky, na prsty na nohách a buď dokĺzajte, alebo dotočte posledných 180 °.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu