Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Travel

Karavanom do Chorvátska. Tri najlepšie kempy pre windsurfistu

Objavte vďaka karavanu obľúbenú letnú destináciu Čechov a Slovákov.
Surfmagazin

Chorvátsko je už roky našou najvyhľadávanejšou dovolenkovou destináciou. S karavanom si ju môžete užiť rovno pri vode. Navyše, chorvátske kempy sa nachádzajú na krásnych miestach uprostred prírody. Kempovanie na divoko je zakázané a na pevnine sa poctivo kontroluje. Keďže kapacita kempov je obmedzená a ich popularita rastie, určite odporúčame pred cestou si miesto rezervovať.

Kemp Trstenica, Orebič

Na Pelješaci, jednom z najobľúbenejších miest na windsurfing v Chorvátsku, nájdete viacero kempov. Autokemp Trstenica je malý rodinný kemp nachádzajúci sa v blízkosti pieskovej verejnej pláže Trstenica. Ponúka krásny výhľad na ostrovy Korčula a Mljet. Do centra mestečka Orebić to máte na skok. S karavanom sa dá parkovať medzi stromami, ktorých tieň v letných horúčavách určite oceníte.

Kemp ponúka miesta na 25 – 30 karavanov. Vybavenie poskytuje všetko, čo budete potrebovať, od spŕch, miesta na grilovanie až po tradičnú reštauráciu. Ak máte radi útulnú rodinnú atmosféru malých kempov, Trstenica bude pre vás to pravé. Otvorené majú od 1. apríla do 30. októbra. Uvedené ceny platia v hlavnej sezóne od 3. 7. – 29. 8.

Cenník

Dospelý: 8,20 €
Dieťa: 4,10 €
Miesto na státie: 12,30 €
Elektrická prípojka: 5,50 €

Podrobnejšie info nájdete na: www.kamp-trstenica.com

Autocamp No1, Bol

Nádherná piesková pláž na ostrove Hvar je lákadlom pre turistov. V jej blízkosti sa nachádza príjemný autokemp No1. Ak chcete zažiť dovolenku v tieni stromov za zvuku morských vĺn a s výhľadom na najkrajšiu pláž Chorvátska Zlatni rat, ste tu správne. Kemp sa nachádza v píniovom lesíku, ktorý ponúka celodenný tieň. Je to menší kemp s kapacitou 100 ľudí.

V blízkosti kempu sa okrem kaviarní a reštaurácií nachádza aj surf a kite centrum. Sezóna trvá od 15. apríla do 15. októbra.

Cenník

Dospelý: 10 €
Dieťa: 5 €
Miesto na státie: 4 €
Elektrická prípojka: 4 €

Podrobnejšie info nájdete na: www.kampmario-bol.com

Kemp Klenovica

Luxusnejší kemp ideálny pre rodiny s deťmi. Nachádza sa 54 km od mesta Rijeka. Je hneď pri mori, má súkromnú pláž iba pre hostí. Je väčší ako predchádzajúce dva, na ploche 2 000 m2 nájdete tri bazény pre dospelých a dva pre deti. Samozrejmosťou sú služby ako reštaurácia, detské ihrisko, obchod a sociálne vybavenie.

V ponuke je 250 – 300 miest pre autá a karavany. Sezóna trvá od 1. mája do 30. septembra.

Cenník

Dospelý: 9,70 €
Dieťa: 5,50 €
Miesto na státie: 19,80 €
Elektrická prípojka: 6 €

Podrobnejšie info nájdete na: www.camp-klenovica.com.

Chcete vyraziť za dovolenkou do Chorvátska karavanom? Prenajmite si ho – na tomto linku.


Text: Jan Bříza

Foto: Shutterstock, archív kempov

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu