Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Kiteboard

René Egli – Fuerteventura

Nazreli sme do jedného z najobľúbenejších windsurfingových centier a popýtali sme sa, čo nové pripravili pre svojich návštevníkov.
Laci Kobulsky

V centre sa tešia predovšetkým otvoreniu nového štýlového rezortu Sol Beach House, ktorý nájdete hneď vedľa centra. Je to takzvaný only adults rezort (16+), to znamená, že nie je určený pre rodiny s malými deťmi. Namiesto detského kriku vás tu čaká luxusný pokoj, dokonalý oddych a voda s konštantným vetrom len pár metrov od vás.

Váš dom na pláži

Sol Beach House rezort je orientovaný na moderných aktívnych ľudí, čoho dôkazom sú nielen štýlové retro bicykle, relaxačné zóny, ale aj kuchyňa zameraná na organickú stravu. Ak chcete, aby si spoločnú dovolenku užila aj vaša nesurfujúca partnerka, toto je určite skvelá voľba.

Samozrejme, vítané sú aj rodiny s deťmi, pre ktoré je určený hlavný hotel Meliá Fuerteventura.

Čo sa týka samotného strediska, René Egli poskytuje špičkové služby pre windsurfistov a kitesurfistov už viac ako 30 rokov. Na spote sú dve oddelené centrá, extra pre kite- a extra pre windsurfistov, čo tiež nie je zvykom. Materiál menia každoročne, takže sa nemusíte obávať, že by ste jazdili na rozflákaných veciach. Výhodou spotu je určite lagúna, ktorú ocenia predovšetkým začiatočníci.

Otázka pre marketingovú riaditeľku Anniku Ingwersen:

Ak sa chystám požičať si vo vašom centre materiál, mal by som si ho rezervovať dopredu? Alebo máte dosť súprav a stačí iba prísť?

Vždy odporúčame zabookovať si materiál dopredu z dvoch dôvodov. Po prvé, klient dostane  pri platbe vopred 15 % zľavu, a po druhé, bude mať istotu, že materiál bude pre neho pripravený. Pri kurzoch sa oplatí objednať sa tiež dopredu. Často sa stáva, že máme naplnené kapacity a nemusíme nájsť voľné miesto. Pri požičaní materiálu si klient môže, samozrejme, meniť veľkosti podľa sily vetra.

www.rene-egli.com

Ak chcete, aby si spoločnú dovolenku užila aj vaša nesurfujúca partnerka, toto je určite skvelá voľba.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu