Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

PRO center na Rodose

Centrum nachádzajúce sa na jednom z najveternejších gréckych ostrovov v sebe vlastne zahŕňa tri strediská na jednom mieste. Všetky tri sa nachádzajú priamo pri vode, takže s výstrojom prejdete len pár metrov a naskočíte rovno na dosku.
Laci Kobulsky

Procenter nájdete na západnom pobreží Rodosu pri luxusnom hoteli Blue Horizon. Jeho dve strediská sa nachádzajú priamo pred hotelom po ľavej a pravej strane. Tretie stredisko určené pre začiatočníkov nájdete v pokojnom zálive vzdialenom 500 metrov.

Nová dimenzia windsurfingu

Na túto sezónu si Procenter pripravilo úplnú novinku, ktorá si vo svete získava čoraz viac obľúbencov. Okrem bežnej výbavy si môžete požičať komplet foil, ku ktorému ponúkajú aj špeciálny kurz.

Buďte testovacím jazdcom

Ako jedni z prvých budete môcť v centre vyskúšať novú líniu plavákov „The Super Ride“ na rok 2019 od JP Australia. JP Australia je partnerom centra a ponúkol mu plaváky na testovanie. Super Ride je nový rad športových freeride dosiek vhodných pre všetky úrovne. Sú rýchle, komfortné a ľahko ovládateľné.

Nový materiál

Ako každý rok, aj tento vymenili vo všetkých troch strediskách komplet výbavu. Nájdete tu 350 plachiet od značiek North Sails, NeilPryde, Gastra a viac ako 265 dosiek od Fanatic, JP Australia a Tabou. Určite potešia aj 90 % karbónové sťažne od North Sails.

Otázky pre majiteľa Bertranda Crausaza:

Ak sa chystám požičať si vo vašom centre výstroj, mal by som si ho rezervovať dopredu? Alebo máte dosť súprav a stačí iba prísť?

Ak chcete konkrétnu dosku od konkrétnej značky, odporúčame zarezervovať si ju vopred. Systém vám, samozrejme, umožňuje na mieste meniť dosku podľa aktuálnej veternej situácie, ale vždy sa môžete vrátiť k svojej rezervovanej doske. 

Máte pre návštevníkov pripravené niečo extra?

Tento rok sme pripravili špeciálnu cenovú ponuku. Platí od 1. 10. do 21. 10. 2018. Za 7-dňový pobyt v dvojposteľovej izbe s výhľadom na more a raňajkami v cene zaplatíte iba 395 €. K tomu si môžete zajazdiť na novučičkej výbave určenej na rok 2019.

www.procenter-rhodos.com 

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu